contact

Neemt u gerust contact met ons op!

U kunt ons bereiken per telefoon of per mail:

 

Pieter Asjes                 +31 6 51 19 56 08     pieter@asjesbisseling.nl

Arjan Bisseling            +31 6 51 07 02 06     arjan@asjesbisseling.nl

Pascal Vogel                +31 6 51 54 43 82     pascal@asjesbisseling.nl

Marcel Oliemans         +31 6 15 28 18 13    marcel@asjesbisseling.nl     

Charles van den Berg  +31 6 20 61 04 93 charles@asjesbisseling.nl                                                                  

 

 

Name *
Name
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Innovatie

Life Sciences&Health

Nederland heeft een sterke positie in de mondiale Life Sciences & Health sector. Het biomedische onderzoek bij de Nederlandse universitaire medische centra en universiteiten staat in de internationale ranglijsten zeer hoog genoteerd. Nederlandse bedrijven ontwikkelen baanbrekende innovaties voor de snelgroeiende internationale markt van de gezondheidszorg. Door een unieke combinatie van kennis en kunde biedt deze sector grote kansen voor onze kenniseconomie.

AsjesBisseling is zeer actief in de sector. Onze cliënten variëren van cliënten die actief zijn op het gebied van medische technologie tot de (bio)farmacie. Wij adviseren niet alleen het innovatieve bedrijf zelf, maar ook de fiscale positie van het management. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met het opzetten van de fiscaal-juridische structuur van het fonds.

 

Energie

Energievoorziening is belangrijk voor de Nederlandse samenleving en moet schoon, betrouwbaar en betaalbaar zijn. Internationalisering van de energiemarkt en doelstellingen op het gebied van CO2-reductie zijn daarbij belangrijke thema’s. De groeiende vraag naar (duurzame) energie biedt allerlei kansen voor de energiesector. Nederland heeft een goede uitgangspositie om hiervan te profiteren.

Naast de concurrentiepositie voor Nederlandse bedrijven staat de CO2-reductie binnen deze sector centraal. Energie-innovatie is hierin essentieel om zowel de groen- als de groeidoelen te halen. Energie-innovaties dragen bij aan het verlagen van de kosten voor het reduceren van CO2-uitstoot, het ontwikkelen van hernieuwbare energiebronnen en het slimmer benutten daarvan.

AsjesBisseling heeft diverse cliënten in de sector en wil graag haar cliënten bijstaan in het realiseren van haar doelstellingen.

 

ICT

De sector is zeer dynamisch. De vraag naar producten en diensten verandert onder invloed van mondiale technologische ontwikkelingen en is erg gevoelig voor schommelingen in de conjunctuur. In geen enkele bedrijfstak gaan de ontwikkelingen zo snel als in de ICT-sector. Iedere gebruiker van ICT-technologie weet dat ook.

Eén op de zes bedrijven in Nederland die aan onderzoek en ontwikkeling (R&D) doen, is een ICT-bedrijf. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Van al het R&D-personeel in het bedrijfsleven werkt bovendien 20 procent voor een ICT-bedrijf.

AsjesBisseling adviseert diverse ondernemingen in de ICT sector. Wij spreken de taal en door onze up-to-date kennis van de markt zijn wij in staat oplossingen op maat te bedenken.

 

Services AsjesBisseling

Eén van de speerpunten van de Nederlandse overheid is het stimuleren van innovatie. Innovatie wordt gezien als de drijvende kracht achter onze economie en werkgelegenheid. Bij toepassing van de innovatiebox hoeft u over een deel van uw winsten slechts 5% vennootschapsbelasting te betalen!

Het afstemmen van de innovatiebox is slechts één van de onderwerpen waarbij AsjesBisseling Belastingadviseurs kan assisteren. Andere aspecten zijn:

 • Adviseren en implementeren van een fiscaal-juridische structuur waarbij sprake is van optimale risicobeheersing en een zo laag mogelijke belastingdruk;
 • Adviseren over alle fiscale aspecten omtrent intellectueel eigendom;
 •  Adviseren bij een eventuele internationale expansie van de onderneming. Wij hebben een uitgebreid internationaal netwerk van specialisten;
 • Adviseren bij overnames, fusies, participaties of management buy-outs (LOI’s, SPA’s (vendor) due diligence, etc);
 • Begeleiding in de structurering van een onderneming na een overname of een management buy out;
 • Diensten op het gebied van transfer pricing (vaststelling van de verrekenprijzen), van waardeketenoptimalisatie tot financierings- en licentiëringsstructuren;
 • Begeleiden van fiscale boekenonderzoeken, inclusief het maken van afspraken voor de toekomst;
 • Het begeleiden van ondernemingen bij het sluiten van convenanten met de Belastingdienst (zogenaamd Horizontaal Toezicht);
 • Indien noodzakelijk het bewaken van de belangen van onze cliënten door het voeren van een procedure voor de fiscale rechter;
 • Voorbereiden en indienen van de aangifte(n) vennootschapsbelasting;
 • Adviseren inzake de beloningsstructuur, voor iedere fase van de onderneming;
 • Adviseren over de financiële, fiscale en juridische gevolgen van beloningen;
 • Adviseren over het inzetten en belonen van buitenlandse medewerkers;
 • Aanvragen van de 30%-regeling voor uit het buitenland afkomstige werknemers;
 • Kernwoorden voor onze dienstverlening zijn: persoonlijke betrokkenheid, creatief en hoge kwaliteit, snel en servicegericht, pragmatisch en oplossingsgericht.