contact

Neemt u gerust contact met ons op!

U kunt ons bereiken per telefoon of per mail:

 

Pieter Asjes                 +31 6 51 19 56 08     pieter@asjesbisseling.nl

Arjan Bisseling            +31 6 51 07 02 06     arjan@asjesbisseling.nl

Pascal Vogel                +31 6 51 54 43 82     pascal@asjesbisseling.nl

Marcel Oliemans         +31 6 15 28 18 13    marcel@asjesbisseling.nl     

Charles van den Berg  +31 6 20 61 04 93 charles@asjesbisseling.nl                                                                  

 

 

Name *
Name
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

-228.jpg

Sport

 

“Pieter Asjes ondersteunt al vijftien jaar naar tevredenheid het kennisplatform fiscaliteit van KNVB en betaald voetbalclubs. De combinatie van vakinhoudelijke kennis en strategisch inlevingsvermogen kenmerkt hem daarbij.” - Ron Francis [KNVB]

 

Wij hebben uitgebreide ervaring met de advisering van Sportbonden, betaald voetbalclubs, spelersagenten, (internationale) voetbalspelers, coaches, stadions en organisatoren van (internationale) sportevenementen. Daarnaast adviseren wij ook diverse amateursportverenigingen (zoals atletiekverenigingen, ijsclubs en rugbyclubs) op fiscaal gebied. Zo adviseren wij amateurclubs over BTW besparen bij wedstrijdlopen en de aanleg van (kunstgras)velden en de (ver)bouw(ing) van clubhuizen.

Regelmatig adviseren wij over internationale transfers van spelers en beoordelen contractvoorstellen van buitenlandse clubs en zijn betrokken bij contractonderhandelingen. Hiervoor werken wij nauw samen met buitenlandse adviseurs, die het buitenlandse fiscale recht beoordelen. Verder maakt Pieter Asjes deel uit van de Fiscale Adviescommissie van de KNVB voor het betaalde voetbal. Die commissie adviseert de Nederlandse Betaald Voetbalorganisaties over fiscaliteit, zoals de 30%-regeling, de werkkostenregeling, de Bos-tax en de vergoeding voor spelersmakelaars. Tevens worden er vaststellingovereenkomsten gesloten met de Belastingdienst Doelgroep Betaalde Sport. In het verleden heeft Pieter Asjes ook diverse procedures gevoerd waarbij de gehele branche was aangesloten.

Naast de professionele sport adviseert AsjesBisseling ook amateursporten, zoals schaatsen, rugby, voetbal en atletiek. Vaak gaat dat over het besparen van BTW bij evenementen of de aanleg van (kunstgras)velden en de (ver)bouw(ing) van clubhuizen.

Sport & Fiscus

Auteurs: Pieter Asjes & Arjan Bisseling