contact

Neemt u gerust contact met ons op!

U kunt ons bereiken per telefoon of per mail:

 

Pieter Asjes                 +31 6 51 19 56 08     pieter@asjesbisseling.nl

Arjan Bisseling            +31 6 51 07 02 06     arjan@asjesbisseling.nl

Pascal Vogel                +31 6 51 54 43 82     pascal@asjesbisseling.nl

Marcel Oliemans         +31 6 15 28 18 13    marcel@asjesbisseling.nl     

Charles van den Berg  +31 6 20 61 04 93 charles@asjesbisseling.nl                                                                  

 

 

Name *
Name
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Trusted Advisors

AsjesBisseling Belastingadviseurs adviseert familiebedrijven. Cliënten die wij niet alleen fiscaal advies geven over hun bedrijf,  maar ook over bedrijfsopvolging of bedrijfsoverdracht en over de privé-aangelegenheden van de directeur grootaandeelhouder, zoals het veilig stellen van vermogen en het doorgeven daarvan aan de volgende generatie. Onze, vaak jarenlange, betrokkenheid zorgt ervoor dat wij meedenken als vertrouwenspersoon. Wij kunnen de cliënt uitdagen door onze onafhankelijke, betrokken, analytische kijk op hun individuele zaken. Het is onze ambitie om deze zeer aansprekende rol verder uit te bouwen.

Wij adviseren familiebedrijven met geheel verschillende activiteiten. Wat zij gemeen hebben is dat de aandelen in handen zijn van één persoon of één familie. De dynamiek van een dergelijk bedrijf verschilt wezenlijk van ondernemingen met beursgenoteerde aandelen, externe financiers of instellingen met een publieke functie. Bij familiebedrijven gaat het om ondernemers die veelal volledig zijn betrokken bij hun eigen bedrijf, die zelf het beleid bepalen en – voor zover mogelijk – de financiële koers. Vaak zijn deze bedrijven gericht op lange termijn rendement en kennen zij hun klanten goed. Ook speelt de familie een grote rol. Wij hebben de ervaring om dergelijke bedrijven van goed advies op maat te voorzien. Wij streven naar een vertrouwensrelatie voor de lange termijn.

Bedrijven met een focus op de lange termijn hebben niet alleen een eigen dynamiek die verschilt van de corporates, maar ook vaak een 'familiaire' inslag. De speciale eigendoms- en inspraakverhoudingen vragen om aandacht, inlevingsvermogen en daarnaast de nodige ervaring. Wij richten ons op een vertrouwensrelatie die lang stand houdt; familiebedrijven moeten tenslotte nog beter worden doorgegeven aan de volgende generaties. 

 

“AsjesBisseling is een prima sparring partner voor belastingvragen van relaties van onze family office. Hun nuchtere en efficiënte werkwijze is onderscheidend. “We do it all well for the well to do.” - Sieto Jonkers [Family Capital Management]