Over ons

Belastingheffing en de Belastingdienst staan dagelijks in het nieuws. De meningen hierover zijn de afgelopen jaren sterk gewijzigd: van kosten die maximaal dienen te worden gereduceerd naar een fair share; van een buitenwettelijk handelende dienst naar een menselijke maat. Het recht om de fiscaal voordeligste oplossing te kiezen staat nog recht overeind, maar ondertussen verandert het maatschappelijk speelveld. De Belastingdienst worstelt ondertussen zichtbaar met personele bezetting, automatisering, de rechtsstatelijkheid, maar ook met fraudebestrijding. Als u op zoek bent naar een adviseur die alle ontwikkelingen op de voet volgt, een goede verstandhouding nastreeft met de Belastingdienst, maar ook veel ervaring heeft met het verdedigen van uw belangen voor de rechter, dan bent u bij AsjesBisseling aan het goede adres. Wij leveren u fiscaal inlevingsvermogen. Of u nu een internationaal bedrijf bent of een vermogende particulier, het is vaak essentieel dat uw fiscale positie grondig wordt geanalyseerd, met een scherp oog voor uw specifieke situatie.

We hebben bewezen dat we niet alleen complexe fiscale situaties overzien, maar ook dat we het strategische spel er omheen beheersen. Wij vinden het een aantrekkelijk en noodzakelijk onderdeel van ons werk om ons goed in te leven in uw activiteiten, wensen en ideeën. Het neerzetten van een optimale fiscale strategie, maar ook een eenvoudiger advies of aangifte verlangt aandacht, vakkennis (vaak zeer specifiek), ervaring en professionaliteit. Kortom, fiscaal inlevingsvermogen.

Daarnaast verzorgen wij voor u ook de compliance, zodat wij u volledig kunnen ontzorgen. Indien gewenst ondersteunen wij u bij de boekhouding, stellen jaarrekeningen op, verzorgen de loonadministratie en stellen de aangiftes loonbelasting, btw, vennootschaps- en inkomstenbelasting voor u op. Met name voor familiebedrijven en vermogende particulieren die beleggen in bijvoorbeeld vastgoed zijn deze diensten tezamen met fiscaal advies, de oplossing die onze cliënten zoeken.

AsjesBisseling is een advieskantoor met brede fiscale expertise dat gaat voor een vertrouwensrelatie op de lange termijn!