Arjan Bisseling

Arjan Bisseling (1979) studeerde fiscale economie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na zijn actieve voetbalcarrière bij onder andere FC Groningen, begon hij in 2004 als belastingadviseur bij PricewaterhouseCoopers (nu pwc) in Amsterdam. Bij pwc kreeg hij de mogelijkheid om zijn passie voor sport te combineren met de belastingadviespraktijk. Naast het adviseren van gerenommeerde cliënten in de sportwereld verbreedde hij zijn focus en expertise in het bedienen van innovatieve cliënten die vaak snelgroeiend zijn en een sterke drive hebben. Zijn cliënten zijn actief in sectoren met veelal een hoog technologisch gehalte, zoals in de Life Sciences & Health, IT, Cleantech & Energie sector. Hij adviseert hierbij de investeerder, het bedrijf waarin geïnvesteerd wordt en het management. Zijn voormalige topsportcarrière is nog altijd zeer nuttig bij zijn cliënten in de professionele topsportwereld.
Arjan investeert in een lange termijn relatie met zijn cliënten zodat hij invulling kan geven aan zijn rol als trusted advisor.

Arjan is getrouwd, heeft drie kinderen en is nog altijd actief in de sport, als bestuurder van voetbalvereniging Sporting Martinus in Amstelveen, als toeschouwer bij zijn kinderen en is zelf nog actief met hardlopen en boksen.

Arjan is co-auteur van het boek Sport & Fiscus dat hij schreef met mede-oprichter Pieter Asjes. Arjan heeft gedoceerd aan het Johan Cruyff College en is ieder jaar gastdocent aan de VU, zowel in de collegereeks Life Science, Policy Analysis and Entrepreneurship als in de reeks Finance for Growth.