Werkstudent

Werkstudent

AsjesBisseling is een snelgroeiende tax boutique in het centrum van Amsterdam (Keizersgracht). Wij richten ons onder andere op innovatieve bedrijven die een bijdrage leveren in het oplossen van mondiale en maatschappelijke vraagstukken. Onze cliënten zijn voornamelijk actief in de sectoren Food, Sustainability, Energy, Health en Tech. Zij zoeken naar een optimale balans tussen financieel en maatschappelijk rendement.

Bij AsjesBisseling bieden wij enthousiaste en ambitieuze studenten fiscale economie of fiscaal recht de mogelijkheid om door middel van een werkstage kennis te maken met onze adviespraktijk die de relevante bedrijven van de toekomst bedient.

Je voelt je thuis in een ondernemende omgeving en vindt het leuk om samen te werken met onze finance professionals. Bij ons ben je direct onderdeel van het team en krijg je de mogelijkheid om mee te werken aan diverse fiscale vraagstukken.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar een werkstudentschap bij AsjesBisseling, stuur dan je CV naar Arjan Bisseling via arjan@asjesbisseling.nl. Het is onze intentie om de werkstage uit te laten groeien tot een vast dienstverband. Wil je meer over ons weten, neem dan gerust contact op (tel 088 – 206 66 02 of via de mail).